За кошмарен случай от Колорадо съобщава БиБиСи. Бивша собственичка на погребална

...
За кошмарен случай от Колорадо съобщава БиБиСи. Бивша собственичка на погребална
Коментари Харесай

20 години затвор за жена, продавала части от трупове

За призрачен случай от Колорадо оповестява БиБиСи. 

Бивша собственичка на погребална организация и майка й са наказани, откакто бяха събрани доказателства, че двете разчленили 560 натрупа и продали елементи от тях.

Прокурорите настояват, че 46-годишната Хес и 69-годишната Шърли Кох са работили в интервала 2010-2018 година По-рано тази година двете дами се признаха за отговорни в машинация.

Хес беше наказана на 20 години затвор, а Кох - на 15. Според федералните прокурори в Колорадо двете дами са събирали елементи от тела, а в някои случаи - и цели трупове, съобщи Нова тв.

Дъщерята таксувала фамилиите с до 1000 $ за кремации, които в никакъв случай не са се състояли, а в някои случаи ги е предложила гратис в подмяна на дарения на части от тела, твърди обвиняването.

„ Тези две дами са се възползвали от уязвими жертви, които са се обърнали към тях в миг на тъга и горест. Но вместо да ги направляват, тези алчни жени предават доверието на стотици и осакатяват техните близки ", споделя в изказване сътрудникът на ФБР Леонард Кароло. 

Случаят става ясно след следствие на Ройтерс, което през 2018 година докара до обиск на ФБР в погребалния дом. Продажбата на органи в Съединени американски щати е противозаконна, само че продажбата на части от тела понастоящем не е регламентирана от федералния закон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР